Carnaval 2016

Vrijdagavond
Op vrijdag 5 februari zal hofkapel ‘’De Lege Bloas’’ vanaf half 10 de carnaval inluiden. Op deze gezellige avond zullen zij het prinsenlied ten gehore brengen voor Prins Edwin.

Zaterdagmiddag
Na de jeugdreut van de Durtrekkers trekt Prinses Kiara met haar gevolg D’n Dulper in om daar een gezellige carnavalsmiddag te hebben. Tijdens deze middag zal onze Prinses hossen en springen met iedereen, zullen de prijzen voor de jeugdreut verdeeld worden en is er een leuk programma voor de jeugd.

Zaterdagavond
De VAUTE partie wordt georganiseerd door de Roefelbus. Vanaf 20.30 uur start de VAUTE partie met muzikale medewerking van DJ Mike. Kaartjes kosten € 5,00 in de voorverkoop. Aan de kassa kosten ze € 7,50. Prins Edwin zal met zijn hele gevolg aanwezig zijn om er een groot feest van te maken.

Zondagavond
Na de reut barst het feestgedruis los in Residentie D’n Dulper. Feest DJ Yorit(bekend van de apres skihut Rotterdam) zorgt voor een onvergetelijke feestavond na de optocht. Verder komen de Lawine Boys langs om de zaal op z’n kop te zetten. De Boys staan bekend om hun gezellige meezingers en om de enorme feeststemming die zij met zich meebrengen. Kaartjes voor deze avond kosten € 10,00 en zijn in D’n Dulper verkrijgbaar. Tijdens de avond zal de prijsuitreiking zijn voor de buitendorpse carnavallisten.

Maandagmiddag
Deze middag nodigt de Roefelbus alle kinderen uit Boven Leeuwen uit om samen met Prins Edwin de carnaval te komen afsluiten voor de jeugd. Jeugdprinses Kiara is als gast aanwezig en maakt samen met Prins Edwin een leuk feest van deze middag. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Tijdens de middag zal de Roefelbus verschillende spellen spelen en zal er voor de jongste jeugd een leuke verrassing zijn.

Maandagavond
De Boven- EINDparty. De afsluiting van de carnaval. Op deze gezellige avond worden de prijzen van de reut voor de Boven Eindse groepen uitgereikt. DJ’s Stan en Aaron zullen vanaf 20.30 uur voor de muzikale gezelligheid zorgen op deze avond. De entree voor deze avond is gratis.