Nieuwe beheerder D’n Dulper

Begin 2018 hebben de huidige beheerders, Willy en Petra Erkelens, bekend gemaakt om per 30 juni 2019 te gaan stoppen met het beheer van Kulturhus D’n Dulper. Willy en Petra zijn sinds de opening van D’n Dulper de beheerders van ons multifunctionele accommodatie en hebben samen met hun werknemers, gebruikers en inwoners er een stralend middelpunt in het dorp van gemaakt.

Na de bekendmaking is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe beheerder. Diverse sollicitanten hebben gereageerd op de vacature en na diverse gesprekken is het bestuur tot een goede opvolging van Willy en Petra Erkelens gekomen.

Vanaf 1 juli 2019 zal Marijke Lamers het beheer van D’n Dulper op zich gaan nemen. 

Marijke is voor de gebruikers van D’n Dulper geen onbekende. Als 14-jarige is zij namelijk gestart als keukenhulp bij Willy en uiteindelijk is zij doorgegroeid tot een vaste medewerker in de bediening. Na het afronden van haar horeca-opleiding is ze naar Amsterdam vertrokken om daar in grote hotels te werken.

 

Wij wensen Willy en Petra veel plezier in de komende maanden en wensen Marijke veel succes bij de voorbereidingen op haar nieuwe uitdaging.