Dulpermarkt

De markt op het Dulperplein leeft!! Wat een aantal jaren geleden begon als een pilot, is inmiddels een groot succes. Dat succes is te danken aan de inwoners van Boven Leeuwen en aan de marktkramen die wekelijks hun beste producten aan de klanten aanbieden. Iedere woensdagochtend van 08.00-13.00 uur staan een viskraam, een slager, een broodkraam, een kaasboer en een groenteman op de markt. Iedere twee weken brengen zij een gezamenlijke folder uit waarin mooie dagverse producten voor een actieprijs worden aangeboden.

Per januari hebben we een nieuwe kaasboer op onze markt staan. Kaashandel de Kaaskoning heeft vele kazen op haar kraam liggen en daarnaast verkoopt zij ook eieren en fuets. De Kaaskoning heeft ook een ruim aanbod van buitenlandse kazen in de kraam liggen en staat op vele regionale markten in de regio. Een mooie aanvulling op onze markt.

Marktslager Jan Hellings verkoopt lekkere vlees- en poeliersproducten. Bij Jan kan men terecht voor vers gesneden vleeswaren, vleesproducten uit eigen slagerij, maar ook voor kip. Daarnaast kan men bij Jan ook BBQ- en gourmetschotels bestellen.

Visspecialist Struik is een topper. Tijdens testen van dagblad AD scoren zij altijd hoog. Zo zijn ze 2e van Nederland geworden met hun haring(2016). Iedere week hebben ze lekkere verse vis bij zich, bakken ze heerlijke kibbeling en daarnaast verkopen zij ook visschotels.

De broodkraam op het plein verkoopt heerlijk brood van Bakkerij Geert Vonk uit Druten. Op de kraam ligt een klein assortiment van de bakkerij, maar u kan altijd bestellen als uw brood er niet bij ligt. Bestellen kan door naar D’n Dulper te bellen op dinsdagmiddag tussen 13.00-16.00 uur.

Groenteman Erik van Alfen heeft mooie dagverse groenten en fruit bij zich. Erik verkoopt mooie producten uit de streek en biedt zijn producten aan voor de scherpste dagprijzen. Ook kunt u bij hem terecht voor gesneden groenten.