Kantoorruimtes te huur

Te huur: multifunctionele kantoorruimte voor – een vaste periode of – tijdelijk huurcontract. Inclusief eigen entree, toiletruimte en pantry.

    • Flexibele werkplek /vergaderzaal / scholing
    • Kantoorruimte vast of tijdelijk
    • Inclusief gratis wifi
    • Voorzien van beveiliging-, en brandmeldinstallatie

Inlichtingen via de makelaar of stuur een email naar Voorzitter@dulper.nl
Telefoon: 0487 – 59 63 34 / 0344 – 66 44 79

D’n Dulper:  Een prachtig en multifunctioneel Kulturhus voor inwoners van Boven-Leeuwen maar ook voor inwoners uit de regio!

Vele verenigingen uit Boven-Leeuwen en uit de omgeving maken gebruik van de faciliteiten van het gebouw. Er zijn ruim 50 vaste gebruikers/verenigingen, onder andere: bibliotheek, prikpost, stemlokaal, café / eetgelegenheid, vergaderruimtes, feestzalen en sportzalen. Daarnaast is er een groot aantal gebruikers die verschillende doelgroepen bereiken en/of activiteiten organiseren. Tevens kan op persoonlijke wijze een uitvaart worden verzorgd.

Zo treft men de weekmarkt met o.a. de bakker, kaasboer, visboer, slager en groenteboer.

Kortom: Een Rijks-Monumentaal pand gecombineerd met een staaltje degelijkheid en kwaliteit. Dit alles zorgen voor sfeer, gezelligheid en een prettige ambiance.

Vanwege het vertrek van twee gebruikers (zorg en inkrimpen school) zijn er diverse ruimtes binnen het gebouw vrij gekomen. Deze ruimtes zijn op tal van wijzen te gebruiken. (de ruimtes zijn in verschillende aantal m² af te stemmen in overleg met de pachter of het bestuur van de Stichting Kulturhus D’n Dulper).